"Maak plaats voor het nieuwe inbreidingsproject!"

Woonproject “Nieuwe Wereld” in Izegem

Dit project van BURO II & ARCHI+I in opdracht van Kuststadbouwbedrijf uit Kortrijk betreft de ontwikkeling van een site in het stadscentrum van Izegem. De bestaande bebouwing werd gesloopt en vervangen door een inbreidingsproject met 52 woningen en 15 appartementen.

Waarom Terca Linnaeus Robinia en Quercus?

De gevelbekleding van de woningen bestaat uit een combinatie van padouk houten gevelplanchetten en parementmetselwerk met Terca Linnaeus Quercus. Deze nuancering in de gevelsteen zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De gevelsteen werd gecombineerd met een effen, middengrijs schuin geborstelde voeg. Voor de variatie werden de appartementen uitgevoerd met rood genuanceerde Linnaeus, de woningen in bruin genuanceerde Linnaeus. Het strengpersformaat accentueert de vormelijkheid van de woonvolumes en sluit goed aan bij de verticaal geplaatste houten gevelbekleding. Het buitenschrijnwerk in donkergrijs aluminium doet het gevelmetselwerk volledig tot zijn recht komen.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

BURO II & ARCHI+I,

Izegem

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk