"Oud laboratorium krijgt nieuwe bestemming"

WNF gebouw in Zeist

CO2-neutraal pand

Het kantoorpand van het Wereld Natuur Fonds is een gerenoveerd gebouw, herrezen uit de nog goed bruikbare basis van een oud laboratorium. Het eigenzinnige ontwerp is gebaseerd op een CO2-neutrale strategie. In het pand zijn alleen duurzame materialen verwerkt, zoals verantwoord FSC-hout, gerecycled garen en sloopbeton. De meeste wanden en plafonds zijn afgestreken met het milieuvriendelijke natuurproduct leem. Voor vogels, zoals gierzwaluwen, zijn gaten gemaakt in de oostgevel. Op het dak staan zonnecollectoren en het pand is voorzien van drielaags glas.

De Waterdruppel

Ingang van het hoofdkantoor WWF Nl uitgevoerd in een mengeling van 5 kleuren tegelpannen 301: 

  • 25% Leikleur mat geglazuurd 
  • 25% Bruin geglazuurd
  • 20% Antraciet
  • 15% Zwart geglazuurd
  • 15% Wijnrood geglazuurd

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk