Reference photo new construction single family in Staden

De mix-factor

Diversiteit is alomtegenwoordig: in de keuken, in het straatbeeld, op de werkvloer en in de architectuur. Denk maar aan tex-mex, het huwelijk tussen de Texaanse en Mexicaanse keuken dat uw smaakpapillen gegarandeerd naar hogere sferen tilt. Wat de architectuur betreft, biedt Wienerberger de ontwerper even unieke opportuniteiten tot diversiteit met de Tile-mix en de Brick-mix.

 

 

Unieke mix

Met de Brick-mix kunt u uw opdrachtgever een mooie verrassing presenteren. Creatief biedt dat ongekende perspectieven om een unieke gevel samen te stellen op maat van de klant. U kunt immers jongleren met verschillende collecties en patronen. 

Ook met kleidakpannen kunt u een unieke architectuur creëren dankzij de Tile-mix. Verschillende kleipannen in uiteenlopende tinten kunt u samenbrengen op dak en/of gevel. De mogelijkheden zijn legio. U kunt bv. matte, geëngobeerde en geglazuurde tinten bundelen in eenzelfde gebouw, dat er dan onder invloed van de constant wijzigende lichtinval op elk moment van de dag anders uit ziet.

Reference photo new construction healthcare in Harelbeke
Martens Van Caimere Architecten, Gent

 

Uitzonderlijke dienstverlening

U kunt uw ideale patronen, mixen en kleuren aan een ultieme test onderwerpen in de nieuwe online BIM/Textuur-generator. In onze showrooms kunt u met de Brick-mix Simulator samen met uw opdrachtgever de gewenste gevel al gedeeltelijk opbouwen, zodat u allebei perfect weet op welk eindresultaat u kunt rekenen. Al wat u moet doen, is op voorhand de gewenste gevelstenen doorgeven, en wij zorgen voor de rest. Uw klant zal positief verrast zijn.

Ook nadien bieden wij u alle nodige ondersteuning. Wienerberger stelt de door u gekozen stenenmix in de juiste percentages voor u samen op pallet, met een maximum van 4 verschillende steensoorten. Daarna leveren wij de palletten af op de werf. Meer zelfs, u kunt ook kiezen voor kleine paletten die rechtstreeks op de stellingen worden geplaatst. Geen gedoe dus met leveringen die ruimte vreten en nadien nog moeten worden gesorteerd en gecombineerd.

 

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.