Shine bright like a ...

Glazed facing bricks

Glazuurbakstenen: veelzijdigheid troef

"Een breed kleurenpalet staat garant voor ongekende creativiteit."

Een zee aan creatieve mogelijkheden

Kleur, vorm, afmeting of structuur: Wienerberger maakt alle glazuurbakstenen op maat!

De Terca glazuurbakstenen van Wienerberger zijn bedekt met een duurzame glazuurlaag. Dat biedt u niet enkel ongekende creatieve opties, maar geeft ook en fraaie spiegeling. Nieuwbouw, restauratie of renovatie: hun esthetische meerwaarde staat buiten kijf. Dankzij hun stootvastheid en resistentie tegen graffiti zijn ze bovendien dé oplossing voor ruimtes die gevoelig zijn voor vervuiling en/of beschadiging. 

Vele vormen en kleuren glazuurstenen mogelijk

Standaardgamma

Terca glazuurbakstenen komen standaard in Waalformaat en zijn uitgevoerd in strengpers. De standaardkleuren bestaan uit: Blauw, Groen, Rood, Geel, Zwart en Wit. Op projectbasis zijn zowat alle kleuren mogelijk. 

Revival van de "bling"

Glanzend vlak

Geglazuurde bakstenen spelen steeds vaker de hoofdrol bij renovatieprojecten. Keramische materialen overleven honderden jaren! Dat is dan ook zeker van toepassing op de geglazuurde bakstenen. Bovendien zorgt een geglazuurde gevelsteen voor een nieuw accent aan de gevel, namelijk, het glazend vlak.

Enkele referenties met glazuurbakstenen:

0Resultaten

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.