Vraag uw gratis Innovate 12 magazine aan!

Keramische materialen: hoe authenticiteit, duurzaamheid en schoonheid hand in hand gaan.

Nu natuurlijke materialen door de ecologische transitie aan een revival bezig zijn, bevestigen keramische producten zoals bakstenen, dakpannen en kleiklinkers hun sterke reputatie. Dat ze met hernieuwbare, lokale grondstoffen worden gemaakt, lang meegaan en hergebruikt kunnen worden, draagt bij tot hun duurzame karakter. Bovendien zijn keramische producten uitstekend bestand tegen de tand des tijds, en zijn ze niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor onze eigen gezondheid. Tegelijk leidt innovatie in de sector tot nieuwe producten zoals Eco-brick gevelstenen en Elfino tegelpannen, die dankzij dematerialisatie nog een extra troef in huis hebben.

Bovenop hun technisch-ecologische voordelen hebben keramische materialen hun uiterlijk mee. Zo zijn aardekleuren onder het motto ‘vijftig tinten rood’ aan een hernieuwde opmars bezig en wint tactiliteit in onze gedigitaliseerde wereld aan belang. Tegelijk breidt Wienerberger haar gamma constant uit met nieuwe kleuren en afwerkingen, waardoor de keuze- en toepassingsmogelijkheden letterlijk eindeloos zijn. Esthetisch kunt u met dakpannen en bakstenen, zowel in nieuwbouw als renovatie, elke kant uit.

Hoe authenticiteit, duurzaamheid en schoonheid hand in hand kunnen gaan, ontdekt u in ons inspirerende magazine Innovate.in.architecture.12.

 

Vraag uw gratis exemplaar aan via het formulier hieronder! 

 

Uw gegevens


Veel lees- en kijkgenot!

Reference photo new construction single family in Mariakerke

Benieuwd naar de vorige edities van ons Innovate magazine? 

De overige Innovate edities (1 t.e.m. 11) zijn ook gratis beschikbaar als download. Bekijk ze via onderstaande knop.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.