Vraag uw gratis Innovate 11 magazine aan!

Keramische materialen voor verbluffende en grenzeloze variatiemogelijkheden.

Architectuur is een verhaal dat wordt geschreven met verleden, heden en toekomst als narratieve ingrediënten. In die continue genese van cultuur vertolken keramische materialen een kernthema. Dat hoeft niet te verwonderen, want producten uit klei kunnen bogen op uitzonderlijke kwaliteiten en een verbluffende flexibiliteit. Daardoor kunnen architecten ze telkens opnieuw inzetten voor nieuwe, actuele ontwerpopgaven en -uitdagingen. Zo lenen bakstenen, kleiklinkers en kleidakpannen zich bij uitstek voor een duurzaam en circulair materiaalgebruik, zoals u in de recentste editie van ons inspiratiemagazine Innovate zal ontdekken.

Metselwerkpatronen en -verbanden, voegwerkdetaillering, volumewerking, het spel van lijnen en vlakken, levendige nuancering of een monolithisch statement: gevelstenen en kleipannen bieden u nagenoeg grenzeloze variatiemogelijkheden. Daarbij kan de geschiedenis altijd op de achtergrond laten meeklinken in de vorm van typologische of stilistische referenties, subtiele knipoogjes, regelrechte citaten of quasiverdwaalde details. Niet voor niets vormen ontwerpers en baksteenarchitectuur al eeuwen een onafscheidelijk duo.

Laat u dus zeker verrassen en inspireren. En vraag snel hieronder een gratis exemplaar aan!

 

Uw gegevens


Veel lees- en kijkgenot!

Reference photo new construction single family in Mariakerke
© Wienerberger nv/sa

Benieuwd naar de vorige edities van ons Innovate magazine? 

De overige Innovate edities (1 t.e.m. 10) zijn ook gratis beschikbaar als download. Bekijk ze via onderstaande knop.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.