Vraag uw gratis Innovate 13 magazine aan!

Klei is overal thuis, dat bewijzen de inspirerende projecten in deze nieuwe uitgave van Innovate.in.architecture.

Klei is een veelzijdige, natuurlijke grondstof. Ze staat garant voor duurzame bouwmaterialen die bijdragen aan een klimaatrobuuste omgeving of gebouw, die helpen hemelwater recupereren of lokaal infiltreren en die zich in de meest uiteenlopende bouwwerken laten toepassen: in het oog springend voor een nieuwbouw, blendend met de oude glorie in een restauratieproject.

Keramische bouwmaterialen worden van oudsher vaak demontabel toegepast. In combinatie met hun heel lange levensduur zorgt dit ervoor dat ze quasi oneindig herbruikbaar zijn, bijvoorbeeld bij de renovatie van het bouwwerk of als karaktervol materiaal in een nieuw project. En zelfs wanneer herbestemming van de gerecupereerde producten niet mogelijk blijkt, kan keramisch materiaal steeds opnieuw ingezet worden als grondstof voor nieuwe keramische producten.

De keramische bouwmaterialen zijn ook alom aanwezig. Van het platteland tot de stad zijn ze een betrouwbare oplossing om te voorzien in de primaire behoefte: wonen of om vorm te geven aan gebouwen voor werken of ontspannen. Dankzij hun esthetische en duurzame eigenschappen verzekeren de kleiproducten de bouwwerken van een garantie op comfortabel wonen, werken en ontspannen. Om het even of het gaat om een gerestaureerde hoeve op de boerenbuiten, een kantorencomplex of een nieuw stadskernversterkend project. Klei is overal thuis, dat bewijzen de inspirerende projecten in deze nieuwe uitgave van Innovate.in.architecture.

 

Vraag uw gratis exemplaar aan via het formulier hieronder! 

 

Uw gegevens


Veel lees- en kijkgenot!

Reference photo renovation single family in Avelgem

Benieuwd naar de vorige edities van ons Innovate magazine? 

De overige Innovate edities (1 t.e.m. 12) zijn ook gratis beschikbaar als download. Bekijk ze via onderstaande knop.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.