ELFINO 3 kleuren - RUSTICA 2 kleuren

Ontdek de nieuwigheden in ons gamma

Esthetiek en duurzaamheid zijn momenteel de sleutelwoorden in de bouwsector. We spelen hier gevat op in met enkele aanvullingen op ons productaanbod: 2 nieuwe kleuren voor de Elignia collectie, 4 nieuwe kleuren voor de Archipolis collectie, een nieuwe kleurvariant voor de Elfino Tegelpan en 2 nieuwe kleuren voor de Tegelpan Rustica. 
 

GEVELSTENEN

De Elignia collectie krijgt met de Silva Greige en de Wenga Zwart er twee kleuren bij.

De Elignia oogt strak en heeft een onbezand unieke textuur. Deze collectie is reeds verkrijgbaar in Arctica wit, Nordica Wit, Magma Grijs en Nebula Grijs en krijgt er nu twee kleuren bij. ​​Silva Greige​​ is wit genuanceerd op een beigegrijze ondergrond en vertoont lichte streepjes. Wenga Zwart is zwartbruin genuanceerd en vertoont een lichte nerving.

Vanaf dit jaar worden ook de ​Betula en de ​Robinia​ ondergebracht bij deze collectie (voorheen bij de Linnaeus collectie).

Archipolis collectie verwelkomt 4 nieuwe, warme kleuren

Om ontwerpers de vrijheid te geven met de afwerking van het gebouw in te spelen op de trend naar warme huiselijkheid en een gevoel van rust, vullen we de Archipolis collectie aan met 4 nieuwe kleuren. De Archipolis gevelstenen bieden een afgewogen balans tussen kleur, textuur en formaat. Het al rijke kleurenaanbod met varianten van geel, rood, bruin en grijs krijgt nu aanvulling met kleuren die afwijken van het koel neutraal grijs en de traditionele ecru tinten.

Met Byblos GrijsArgos GrijsTilis Beige en Tornis Beige lanceren we 2 warme grijze en 2 warme aardse, neutrale beige tinten. De subtiele warme kleurstellingen roepen een gezellige sfeer en een gevoel van cocooning op. De kleuren hebben dankzij hun visuele nuances een sterk complementair karakter, waardoor ze uitnodigen om in interactie te gaan met andere materialen. Het lange formaat (385x70x40 mm) van de nieuwkomers heeft bovendien de kracht de horizontaliteit van de architectuur te benadrukken en vergroot zo het ontwerp visueel. Voor wie ook ecologisch denkt of beperkte ruimte heeft voor de gevelopbouw, zijn de 4 nieuwe kleuren exclusief beschikbaar in het Eco-brick formaat.

KLEIDAKPANNEN

Nieuw gezicht voor Elfino tegelpan

De Tegelpan Elfino krijgt er met Blauw gesmoord naast de bestaande kleuren Agaatgrijs en Antraciet mat en nieuw uiterlijk bij. Dat biedt nieuwe creatieve mogelijkheden voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. De rank vormgegeven tegelpan laat zich vlot plaatsen, is UV-bestendig en heeft een lange levensduur. Ook ecologisch scoort ze uitstekend. Karakteristiek voor de fijne tegelpan is haar dunne voetzijde. In combinatie met de aangepaste breedte van de vorst levert dat een dak op dat gewoon lijkt door te lopen.

Nieuwe kleuren voor de Rustica en Stormpan 44 collectie

De ​Tegelpan Rustica​, een dakpan met een verweerde uitstraling, is voortaan ook verkrijgbaar in de kleuren Rossa, een rode versie, en ​​Obscura​​, een donkerbruine versie.

De nieuwe warme, wijnrode geglazuurde Stormpan 44 met enkele zijsluiting en dubbele kopsluiting brengt een zachte golf doorheen een dak.

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.