1920x1280-website-slider-img
© Photo: Thomas Wrede

Uitreiking van de winnaars van de Brick Award 22

Om de twee jaar bekroont de Brick Award projecten uit de hele wereld die opvallen door hun innovatief ontwerp en architectonisch concept, het vakkundige en originele gebruik van baksteen en een hoge kwaliteit op het vlak van esthetiek, vorm en ontwerp.

Bij deze editie werden talrijke projecten bekroond die een antwoord bieden op de uitdagingen van de klimaatverandering en het gebruik van beperkte natuurlijke hulpbronnen. Bij de selectie werd er veel belang gehecht aan het feit dat de projecten voldoen aan de toenemende eisen en het wettelijke kader voor een ecologische bouwcultuur, energie-efficiëntie, duurzaamheid en het behoud van historische monumenten.

 

Paneldiscussie over het onderwerp: Architectuur - Natuur en cultuur verbinden

De winnaars van dit jaar worden bekendgemaakt tijdens de officiële ceremonie van de Brick Award 22 op 9 juni 2022. Tijdens de daaropvolgende persconferentie en paneldiscussie op 10 juni 2022 zullen de deelnemers hun inzichten delen over de projecten van de Brick Award 22 en bespreken hoe architecten een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan onze leefomgeving.

 

Deelnemers aan het panel:

  • Heimo Scheuch, voorzitter van de raad van bestuur van Wienerberger AG
  • Prof. Dietmar Eberle, oprichter van Baumschlager Eberle Architekten, AT
  • Emilie Maria Lind Fenhann, architect bij Mangor & Nagel Architects, DK
  • Gregoric, oprichter van Dekleva Gregoric Architescts, SI en lid van de Brick Award jury

 

Deze unieke livestream vindt plaats op vrijdag 10 juni om 10.30 uur. Meld je nu aan en neem deel aan dit unieke internationale event 'Architecture: Connecting Nature and Culture'.

 

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.