Resident of the Duurzame Wijk - Child is playing the guitar

Duurzaam wonen

Keramische materialen gaan makkelijk 150 jaar mee.

De toepassing van keramische binnenmuurstenen en dakpannen is duurzaam en waardevast. Allereerst kenmerken keramische producten zich door een uiterst lange levensduur, die kan oplopen tot wel meer dan honderd jaar.

Ook zijn keramische producten kleurecht, blijvend mooi en nagenoeg onderhoudsvrij. Zo maken onze bakstenen en dakpannen het mogelijk om duurzaam te wonen.

 

nZEB-woning

Er is een dringende nood aan meer energiezuinige woningen. De Vlaamse Overheid streeft tegen 2050 naar een energieniveau equivalent met een energiescore (EPC-kengetal) van 100 kWh/m² of E60 (Ingrijpende Energetische Renovatie). Meer info hierover in de onderstaande artikels.

Wienerberger Sustainable & fixed value exploitation
Schrijf je in op de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.