Wedstrijd - Bouw je eigen bijenhotel

Bouw een bijenhotel met resten van bouwmaterialen, maak er een leuke foto of video van, en win een ecologisch pakket t.w.v. €100! 

Naar aanleiding van de Week van de Bij die op 29 mei van start ging, organiseren we van 30 mei t.e.m. 31 augustus 2022 een wedstrijd voor particulieren waarbij zij een ecologisch pakket t.w.v. €100 kunnen winnen (met o.a. bio honing, bee wrap, herbruikbare wattenschijfjes...).

Particulieren die een bijenhotel maken met natuurlijke materialen en (oude) bouwmaterialen, een originele foto of video maken van het resultaat en ons die foto of video bezorgen, kunnen een ecologisch pakket winnen. Er zijn in totaal 3 pakketten te winnen. In september kiest de jury de 3 origineelste foto's of video's uit de inzendingen. 

Uitleg over het (maken van) een bijenhotel en inspiratie vind je in de video. Ons voorbeeld is een vrij groot bijenhotel, het mag uiteraard ook veel kleiner. Alle beetjes helpen voor de bijtjes. 

Hoe deelnemen? 

  • Bouw een bijen-/insectenhotel met natuurlijke materialen en (oude) bouwmaterialen
  • Maak een originele foto of video van het resultaat
  • Bezorg ons vóór 1 september 2022 de foto of video via info@wienerberger.be of via een reactie op onze aankondiging van de wedstrijd op Facebook
  • De jury kiest de 3 origineelste foto's of video's uit en verwittigt de winnaars persoonlijk tegen 8 september 2022. 

 

Veel succes!

 

Meer info in het wedstrijdreglement.

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.