Packshot of a panel with Tolus Maya Paars
Packshot of a panel with

Tolus: geïnspireerd door de schoonheid van de natuur

  • Authentieke afwerkingen en kleuren
  • Duurzame architectuur in harmioneuze stijlen
  • Oorsprong in de natuur
  • Zachte, organische kleurenpalet

Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur, heeft de Tolus collectie een verbonden, ingetogen stijl die authentieke afwerkingen en kleuren in elke omgeving brengt.

Duurzame architectuur

Tolus omarmt de natuur en creëert duurzame architectuur in harmonieuze stijlen met een sterke focus op eenvoud en rust in de omgeving. Met de oorsprong in de natuur en het zachte, organische kleurenpalet, is dit de go-to-stijl voor het bouwen van hedendaagse woningen en projecten.

Serene, ontspannen sfeer

Met tinten van grijs, geel en paars is creëert het palet een serene, ontspannen sfeer. Het is de ideale collectie voor iedereen die op zoek is naar een dagelijkse verbinding met de natuur en buitenleven.

Tolus brengt de kleuren en texturen van de natuur in architectuur bij elkaar. De combinatie van bakstenen en natuurlijk materialen zoals hout werken moeiteloos naast elkaar, gelaagd met het harmonieuze palet van neutrale kleuren. Het zachte, tonale effect zorgt voor een gevoel van luchtigheid, terwijl de natuurlijkheid wordt versterkt.

Alle documenten over Tolus

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve Terca oplossingen voor een stijlvolle gevelbekleding. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.