brick-mix
brick-mix

Hoe verschillende gevelstenen mengen? De Brick-mix

Combineer tot 4 verschillende Terca gevelstenen en creëer een ongeziene ruimte voor creativiteit. Dankzij het efficiënte systeem van Wienerberger worden de bakstenen reeds gemengd op de palletten op de werf geleverd volgens de kleurencombinatie van de architect of bouwheer.

Enkele Brick-mix voordelen op een rij:

  • Efficiënt: tot 4 verschillende soorten gevelstenen op 1 pallet
  • Uniek: oneindig veel combinatiemogelijkheden voor een unieke gevel
  • Flexibel: mogelijkheid om te leveren op kleine palletten die rechtstreeks op de stelling geplaatst worden
  • Eenvoudig en zuinig: de juiste stenen binnen handbereik en geen overschotten
  • Gemakkelijk: ruimte en tijd besparen doordat de stenen vooraf gemengd worden

 

Brick-mix Simulator: weet voordien hoe uw gevel er zal uitzien

De Brick-mix Simulator is een handige tool waarmee de architect letterlijk een stukje van de gevel bouwt in onze showroom. Zo weet u waar u aan toe bent.
 

Efficiënte aanpak

Als eerste stap creëert de architect een creatieve, kleurrijke gevel. Daarna maakt hij een afspraak in één van de Wienerberger showrooms. Hij geeft voordien de namen van de gevelstenen door die hij zou willen gebruiken zodat de diverse gevelstenen klaarstaan op het moment van de afspraak. Met de Brick-mix Simulator kan hij dan in de showroom zijn idee aftoetsen en zien hoe het er in werkelijkheid zal uitzien.

Nadat de architect zijn idee verfijnd heeft, speelt hij alle nodige gegevens door naar ons. Op basis van deze gegevens en de technische kenmerken van de Terca gevelstenen berekenen wij de samenstelling van elke pallet. Deze palletten worden ten slotte klaargemaakt in de Wienerberger vestiging te Kortemark.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.