Overdreven voostelling (geen Wienerberger baksteen)

Hoe algen en mossen verwijderen?

Algen en mossen verdwijnen van uw gevel en bakstenen op een natuurlijke manier, door droogte of vriesweer, tijdens hete zomers of strenge winters. Zijn de seizoenen matig of wilt u de algen en mossen onmiddellijk verwijderen? Dan volgt u deze stappen om algen en mossen van uw gevel te verwijderen:

Stappenplan voor het verwijderen van algen en mossen

  1. Metselwerk voorbevochtigen
  2. Oplossing van 50% bleekwater en 50% zuiver water aanbrengen met een borstel
  3. 15 tot 30 minuten laten inwerken. Let erop dat het zeker niet opdroogt!
  4. Spoel grondig na met zuiver water onder normale druk al dan niet geholpen met een harde nylon haren borstel.                  

Let op dat de mengeling niet inwerkt op een aangrenzend terras, zeker indien die uit een bepaalde natuursteen gemaakt zijn.

We raden hier bleekwater aan omdat dit zeer betaalbaar en makkelijk te verkrijgen is. U mag gerust speciale producten gebruiken die algen en mossen verwijderen. Maar dan volgt u de richtlijnen van de fabrikant.
 

U twijfelt?

Bent u niet zeker of vreest u voor beschadiging van de gevel? Dan is het best om onze After Sales te contacteren. Dat kan op het nummer 056 24 95 16.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.