Reference photo private landscaping in Dudzele

Kom ons bezoeken op Green

Het event voor de groenprofessional van 25 t.e.m. 27 september in Flanders Expo Gent.

Na 4 jaar komt de Belgische groensector opnieuw samen tijdens Green op 25-26-27 september in Flanders Expo Gent. Green is de grootste vakbeurs voor tuinaannemers, groendiensten, retailers en tuinarchitecten in België.

Wat mag u als groenprofessional verwachten?

  • Ontdek de nieuwste producten, keramische klinkers, bomen & planten en diensten bij meer dan 180 exposanten.
  • Green Demo Park – beleef live demo’s.
  • .... en zoveel meer!

Wij verwelkomen u graag op onze stand: Hal 1 nummer 1256

Reference photo private landscaping in Brakel

Duurzame kleiklinkers die met de jaren mooier worden

Zeg niet zomaar klinker tegen onze kleiklinker... Kleiklinkers bestaan in diverse kleurschakeringen, formaten en texturen. Door hun vormgeving en esthetiek kan je aan jouw project een persoonlijke uitstraling geven. Die creatieve vrijheid maakt van kleiklinkers, in combinatie met hun uitstekende technische prestaties en het beperkte onderhoud, een ideale bondgenoot voor het terras, de oprit of de tuinpaadjes.

Kleiklinkers zijn gemaakt uit klei en passen zo perfect in het plaatje van natuurlijke bouwmaterialen. Ze zijn gemaakt uit een hernieuwbare basisgrondstof, die lokaal ontgonnen wordt. Natuurlijke rivierklei bevat geen schadelijke elementen voor mens en milieu en komt in overvloedige hoeveelheden voor in de natuur. Bovendien is de productie van de kleiklinkers een natuurlijk proces van klei, water, zuurstof en vuur. Het bakproces maakt de kleiklinkers bijzonder resistent, waardoor ze extreem slijtvast, sterk en kleurvast zijn. Ze worden er alleen maar mooier op en gaan eeuwen mee. Bovendien zijn kleiklinkers circulair. Dat wil zeggen dat ze gemakkelijk gedemonteerd en hergebruikt, en na hun levensduur ook gerecycleerd kunnen worden. 

Op Green staat onze waterpasserende kleiklinker ​Passaqua in de kijker.

Deze waterpasserende collectie combineert een natuurlijke esthetiek met intrinsieke duurzaamheid en een ecologische troef. Dankzij de afstandhouders ontstaan er tussen de kleiklinkers bredere voegen, waarlangs het water langzaam in de bodem kan infiltreren.

U vindt de Passaqua kleiklinkers in deze kleuren

Reference photo private landscaping in Maldegem

Kom de Passaqua en onze andere kleiklinkers ontdekken op onze stand op Green. Wij kijken er naar uit om u te ontvangen.

Wanneer? 

  • Zondag 25 september: 9u30 - 18u
  • Maandag 26 september: 13u - 22u
  • Dinsdag 27 september: 9u30 - 18u

Waar?

  • Flanders Expo - Gent
  • Stand 1256 

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.