Welkom op onze nieuwe website!

Het is zover! Maandenlang hebben we onderzocht hoe we u digitaal nog beter van dienst kunnen zijn. Nog enkele maanden langer zijn we aan het ontwerpen en ontwikkelen geslagen. En dit is het resultaat: onze nieuwe website.

U digitaal nog beter van dienst zijn, bleek meer te vereisen dan louter een website met onze producten. Wat we nu voor u hebben gebouwd, is een uitgebreid portaal waar u inspiratie, advies, technische details, documenten en nog veel meer vindt. Dit alles voor zowel onze eindklanten als onze leveranciers, architecten, dakdekkers, (tuin)aannemers, etc.

Nieuwe look & feel: vind snel wat u zoekt

We hebben onze website in een nieuw jasje gestoken en zijn nog een stap verder gegaan. Het volledige design van de website is erop gericht om u sneller te laten vinden wat u zoekt.

Inspiratie: ontdek het potentieel

Inspiratiehoek

Beelden spreken luider dan woorden. Met die gedachte in het achterhoofd hebben we een heuse ‘inspiratiehoek’ uitgebouwd. U vindt er projecten die anderen realiseerden met onze producten, alsook adressen waar u zulke projecten kunt gaan bekijken.

Alle informatie die u nodig hebt

Documentcenter

Download in ons documentcenter alle mogelijke brochures en documentatie die u nodig hebt. Ook documenten aanvragen per post is mogelijk vanuit het Documentcenter.

Dossiers over renovatie, duurzaamheid en architectuur

De 3 thema’s renovatie, duurzaamheid en architectuur zijn thema’s waarover we nooit uitgesproken raken. Om alle informatie en inspiratie overzichtelijk te houden, hebben we 3 dossiers uitgewerkt. Door die dossiers kunt u grasduinen om de antwoorden te vinden op al uw vragen.

Foutje gezien? Laat het ons weten.

Deze website is splinternieuw. Zelf hebben we alles uitgebreid getest en nagekeken. Vindt u toch een fout of iets wat niet goed werkt? Laat het ons dan zeker weten.

Schrijf je in op de nieuwsbrief