Welkom op onze nieuwe website!

Het is zover! Maandenlang hebben we onderzocht hoe we u digitaal nog beter van dienst kunnen zijn. Nog enkele maanden langer zijn we aan het ontwerpen en ontwikkelen geslagen. En dit is het resultaat: onze nieuwe website.

U digitaal nog beter van dienst zijn, bleek meer te vereisen dan louter een website met onze producten. Wat we nu voor u hebben gebouwd, is een uitgebreid portaal waar u inspiratie, advies, technische details, documenten en nog veel meer vindt. Dit alles voor zowel onze eindklanten als onze leveranciers, architecten, dakdekkers, (tuin)aannemers, etc.

Nieuwe look & feel: vind snel wat u zoekt

We hebben onze website in een nieuw jasje gestoken en zijn nog een stap verder gegaan. Het volledige design van de website is erop gericht om u sneller te laten vinden wat u zoekt.

Inspiratie: ontdek het potentieel

Inspiratiehoek

Beelden spreken luider dan woorden. Met die gedachte in het achterhoofd hebben we een heuse ‘inspiratiehoek’ uitgebouwd. U vindt er projecten die anderen realiseerden met onze producten, alsook adressen waar u zulke projecten kunt gaan bekijken.

Alle informatie die u nodig hebt

Documentcenter

Download in ons documentcenter alle mogelijke brochures en documentatie die u nodig hebt. Ook documenten aanvragen per post is mogelijk vanuit het Documentcenter.

Dossiers over renovatie, duurzaamheid en architectuur

De 3 thema’s renovatie, duurzaamheid en architectuur zijn thema’s waarover we nooit uitgesproken raken. Om alle informatie en inspiratie overzichtelijk te houden, hebben we 3 dossiers uitgewerkt. Door die dossiers kunt u grasduinen om de antwoorden te vinden op al uw vragen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Foutje gezien? Laat het ons weten.

Deze website is splinternieuw. Zelf hebben we alles uitgebreid getest en nagekeken. Vindt u toch een fout of iets wat niet goed werkt? Laat het ons dan zeker weten.