Schrijf u in voor een gratis webinar Wienerberger BIM-tool

Architecten, ontwerpers en uitvoerders kunnen met behulp van de Wienerberger BIM-tool heel eenvoudig BIM-elementen downloaden en integreren in het digitale model. Wij nodigen u graag uit tot één van onze webinars waarin u een korte uitleg krijgt over de Wienerberger BIM-tool en de comptabiliteit met het MatBiM-platform.

Voor het eenvoudig integreren van BIM-elementen in het 3D-ontwerp

Architecten, ontwerpers en uitvoerders kunnen met behulp van de Wienerberger BIM-tool heel eenvoudig BIM-elementen downloaden en integreren in het digitale model. Materiaalparameters van gevelstenen en binnenmuurstenen zijn opgenomen binnen het BIM-element, maar ook het legpatroon met aanduiding van de voegverdeling. Bovendien wordt het 3D-gebouwmodel eenvoudig verrijkt met een textuur van de gekozen gevelsteen. Dagelijkse synchronisatie zorgt voor up-to-date brondata van alle producten.

Met de Revit plug-in wordt het zelfs nog eenvoudiger om met onze BIM-elementen te werken. In enkele klikken verrijkt u het 3D-gebouwmodel met een zelf gegenereerde textuur. En kunt u de technische data en documenten, nodig voor uw as-built dossier, eenvoudig downloaden.

De Wienerberger BIM-suite voor gevel en binnenmuur is perfect compatibel met het merkneutrale MatBiM-platform, een standaardisatie-initiatief voor bouwmaterialen op BIM content niveau. 

 

Gratis webinar

Wij nodigen u graag uit tot één van onze webinars waarin u een korte uitleg krijgt over de Wienerberger BIM-tool en de comptabiliteit met het MatBiM-platform, gevolgd door een praktische demo en vragenronde. De webinars vinden plaats op donderdag 14 september en op maandag 18 september.       

Programma

16u

16u20

16u50

17u

 

BIM: Wat? Waarom? | MatBiM en de voordelen van de Wienerberger BIM-tool

Demo: gebruik van de Wienerberger BIM-tool 

Vragenronde

Einde

Schrijf u in voor een BIM webinar

Schrijf u hier in voor één van de 2 gratis webinars die plaatsvinden op donderdag 14 september en op maandag 18 september.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.