OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wienerberger doolhof in Rumst

Ben jij baksteen-goed in het vinden van de juiste weg? Kom dan zeker eens langs in ons bakstenen doolhof! Samen met de dienst Vrije Tijd van de gemeente Rumst creëerde Wienerberger een origineel concept om kinderen een sportieve en leuke namiddag te laten beleven tijdens de zomermaanden. 

Wat?

Wienerberger zet op de kade grote pakketten baksteen van 1.60 meter hoogte uit in een doolhof met een oppervlakte van 600 m². Vind je direct het juiste parcours, dan leg je een afstand van 80 meter af vooraleer je terug buiten komt. Maar de vele keuzemogelijkheden zorgen er wellicht voor dat je enkele keren op een doodlopend straatje zal eindigen. Zo wordt het een spannende ontdekkingstocht voor kinderen. Deze leuke en gratis attractie kan je te voet of per fiets bezoeken. 


Waar?

Je bereikt het doolhof via de ingang aan het jaagpad langs de Rupel, ter hoogte van het tunneltje onder de loskade (tussen Rumst en Terhagen). Aan de toegangspoort naar de loskade volg je een veilig afgescheiden looproute naar het doolhof. Kom je met de wagen? Parkeer dan in de Tuinwijklaan in Terhagen, waar je toegang hebt tot het jaagpad. Je volgt het jaagpad naar links richting Rums; na 750 meter bereik je de toegangspoort.


Wanneer?

Van 1 juli t.e.m. 31 augustus 2021 dagelijks geopend van 14u tot 18u.
 

Voor wie?

Iedereen is van harte welkom! 

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.