De onthulling van PLS Newton

Uiteraard willen wij u hartelijk danken voor uw belangstelling.
Maar gezien de blijvende impact van het Coronavirus zien we ons jammer genoeg verplicht dit event te annuleren. We willen immers geen risico’s nemen wat uw gezondheid en die van onze medewerkers betreft. In plaats daarvan bieden we u een valabel alternatief aan.

Een van onze experts is graag bereid om een presentatie op maat te geven op uw kantoor. Die zal ongeveer één uur in beslag nemen.

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijke voorstelling voor u en uw collega’s? Laat hieronder uw gegevens achter zodat wij u telefonisch kunnen contacteren om een afspraak in te plannen.

 

Inschrijven

 

 

PLS Newton is uniek. Door een aangepaste kleisamenstelling wordt een beduidend hogere blokdruksterkte bekomen. Daarnaast zorgt een geoptimaliseerd perforatiebeeld voor een bijkomende winst op vlak van muurdruksterkte. PLS Newton is dé keramische oplossing voor appartementen en utiliteitsgebouwen, tot 6 bouwlagen hoog.

PLS Newton kan verwerkt worden met het vertrouwde Porotherm Lijm-Systeem of met het ATG-gecertificeerde Porotherm Dryfix. In combinatie met het handige en grote formaat wordt een maximaal bouwrendement verzekerd.

 

Wat maakt PLS Newton zo uniek?

PLS Newton is een innovatieve Wienerberger ontwikkeling met focus op een verhoogde muurdruksterkte (Eurocode 6).

 

Onze early adopters van de pilootprojecten zijn overtuigd:

“Met het vertrouwde keramische materiaal kunnen we nu hoger bouwen dan normaal.”

Jean-Philippe Vergracht - projectleider Top Home Building

 

“Voor meerdere bouwlagen moesten we vroeger overstappen naar andere bouwmethoden. Met PLS Newton kunnen we nu tot 6 bouwlagen hoog.”

Architect Tom Coppieters - Atelier voor Stedelijke Architectuur Gent

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.