Covid-19 maatregelen opleidingen en infosessies

We starten onze opleidingen en infosessies terug op mits het respecteren van enkele Covid-19 maatregelen.

Respectvol omgaan met anderen blijft belangrijk om de coronaverspreiding tegen te gaan:
~ Blijf thuis als u symptomen vertoont die kunnen wijzen op een besmetting
~ Blijf thuis indien u de dagen voorafgaand aan de cursus uit een risicogebied bent teruggekeerd

Mondmaskers moeten aangedaan worden vanaf de parking. Extra mondmaskers worden voorzien in geval van nood. Tijdens de presentatie is het geen verplichting om het mondmasker aan te houden, maar het staat de deelnemers uiteraard vrij dit toch te doen. De lesgever houdt daarentegen wel het mondmasker aan. Bij circulatie in leslokaal en showroom moet een mondmasker gedragen worden. 

Handgel is voorzien aan de ingang en iedereen moet zijn handen ontsmetten voor het binnengaan. Ontsmettingshandgel is ook voorzien in toiletten, leslokaal en meerdere plaatsen in de showroom.

Hou rekening met de social distancing van 1,5m.

Aangepast leslokaal zodat tijdens de presentatie er rekening wordt gehouden met 1,5m afstand. Verminderde capaciteit in de zalen zodat min 4m² per deelnemer kan voorzien worden.

Een ontsmettingsprotocol is voorzien. Voor aanvang en op regelmatige basis worden alle oppervlaktes ontsmet. Ook de toiletten worden gereinigd na elke pauze en na de les en kunnen door maximum 2 personen tegelijkertijd betreden worden. Deurklinken worden regelmatig proper gemaakt.

Lunchbox per persoon met broodjes en een fles water wordt voorzien en mag in het leslokaal genuttigd worden.

Gescheiden in- en uitgang.

Lesmaterialen of andere benodigdheden (lunch, water, balpen,…) worden door de cursist niet zelf genomen, maar moeten aan de lesgever gevraagd worden die deze zal bezorgen. 

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.