De verschillende systeemcomponenten van Wienerberger Leadax Roov

Wienerberger Leadax Roov is veilig en gemakkelijk te plaatsen. Voor een probleemloze verwerking op het plat dak zijn verschillende componenten beschikbaar in het Wienerberger gamma.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende systeemcomponenten van Leadax Roov.

Leadax Roov dakbanen
Leadax Roov dakbanen

Wienerberger Leadax Roov dakbaan

De Leadax Roov dakbaan is niet gewapend en heeft dus geen inlage.
Het is 1,5 mm dik en het is volledig vliegvuurbestendig.
Leadax Roov is beschikbaar in rolformaat 1 m x 12,5 m.

Leadax Roov LRS-strook
Leadax Roov LRS-strook

Wienerberger Leadax Roov LRS-strook

Leadax Roov LRS-strook is een strook bestaande uit PVB die gebruikt wordt ter hoogte van de kim (overgang dakvlak naar dakopstand en dakdoorbrekingen) en als strook voor de mechanische bevestiging van Leadax Roov dakbanen.

Leadax Roov Bio Bind
Leadax Roov Bio Bind

Wienerberger Leadax Roov Bio Bind

Leadax Roov Bio Bind is het verbindingsmiddel dat gebruikt wordt om alle materialen bestaande uit PVB, zijnde de Leadax Roov dakbaan, Leadax Roov LRS-strook, Leadax Roov Binnen- en Buitenhoeken en slabben van Leadax Roov Hemelwaterafvoeren waterdicht met elkaar te verbinden.

Leadax Roov Bio Bind
Leadax Roov Vloeibare PVB

Wienerberger Leadax Roov Vloeibare PVB

Leadax Roov Vloeibare PVB wordt gebruikt om de afdichting te verzekeren ter hoogte van T-verbindingen, overgangen van dakbaannaden t.h.v. dakvlak naar dakopstand...

Leadax Roov High Tack Sealant
Leadax Roov High Tack Sealant

Wienerberger Leadax Roov High Tack Sealant

Leadax Roov High Tack Sealant is een hoogwaardige lijmkit op basis van MS-polymeren met een zeer hoge aanvangshechting. Deze kit hecht op, onder andere, hout, staal, aluminium en steenachtige materialen. Wordt onder andere gebruikt bij gevouwen binnenhoeken, de plaatsing van doorvoeren, aansluiting van dakranden en bij verlijming van opstanden.

Leadax Roov Watergedragen lijm
Leadax Roov Watergedragen lijm

Wienerberger Leadax Roov Watergedragen lijm

Leadax Roov Watergedragen lijm wordt gebruikt voor het verlijmen van de Leadax Roov dakbanen. Door de unieke eigenschappen van Leadax Roov, zoals de dampdoorlatendheid, is de lijm enkelzijdig aan te brengen op vrijwel iedere ondergrond.

Productshot of the Leadax Roov Outer Corner 45
Leadax Roov binnen- en buitenhoeken

Wienerberger Leadax Roov binnen- en buitenhoeken

Leadax Roov Binnen- en Buitenhoeken zijn prefab hulpstukken uit PVB die de afwerking van binnen- en buitenhoeken ter hoogte van dakopstanden en dakdoorbrekingen vereenvoudigt.

Productshot of the Leadax Roov Outer Corner 45
Leadax Roov hemelwaterafvoeren

Wienerberger Leadax Roov hemelwaterafvoeren

Alle Leadax Roov Hemelwaterafvoeren zijn voorzien van een metalen flens met voorgestanste gaten voor een correcte bevestiging op de ondergrond en van een slab in PVB voor een waterdichte afwerking met de Leadax Roov dakbaan.

Nieuws en advies

Ontdek de makkelijke plaatsing van Wienerberger Leadax Roov

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.