Stack of change money

Premies en meerwaarde renovatie

Renovatie gepland? Dan bepaalt u eerst graag een realistisch budget. Maar hoe zit het dan met de premies en meerwaarde voor uw woning?

Premies en tegemoetkomingen

De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen met het oog op een schoner milieu. Het gaat onder meer om isolerende ingrepen zoals bijvoorbeeld een dakrenovatie. 

De premies worden in de praktijk toegekend door het gewest, de provincie, de gemeente en de distributienetbeheerder. Een overzicht krijgt u op volgende websites:

Opgelet, de premies en subsidies wijzigen zowat elk jaar. Win eerst de nodige informatie in voor u begint te renoveren.

 

Meerwaarde energiebesparende renovatie

Een doordacht verbouwde en energiezuinige woning heeft ontegensprekelijk een financiële meerwaarde. Om te beginnen bespaart u op uw energiefactuur. Daardoor betalen de investeringen in de renovatie zich geleidelijk terug.

Ook als uzelf of uw erfgenamen later de woning verkopen of verhuren, loont een energiezuinige verbouwing. U krijgt een hogere (huur)prijs met een goed energieprestatiecertificaat. Dat EPC-certificaat is verplicht bij de verkoop en verhuring van woningen.

Ook op andere gebieden leidt een verbouwing tot een aanzienlijke meerwaarde. U verhoogt namelijk uw wooncomfort, functionaliteit, gezondheid, levenskwaliteit, ruimte en ruimtelijkheid, gebruiksgemak, …

 

Meer weten over de meerwaarde voor uw woning? Vraag advies in een van onze showrooms.

Meer renovatietips?

U hebt renovatieplannen maar wenst meer informatie in te winnen? Dan bent u hier op de juiste plaats. In dit dossier behandelen en beantwoorden we prangende vragen over renoveren. Lees er dus alles over.

Bezoek onze showroom

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

 

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.