Mock-up roof and façade cladding and accessories in showroom Londerzeel

Democenter Londerzeel

Ons democenter in Londerzeel is erkend als opleidingscentrum door het Fonds voor Vakopleidingen in de Bouwnijverheid (Constructiv).

Voor heel wat opleidingen kunnen geïnteresseerden terecht in ons democenter in Londerzeel. Deze ruimte ligt vlak naast onze showroom aan de A12. Ons democenter is uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Voor wie?

Doelgroep

We voorzien de opleidingen voor particulieren, aannemers en dakdekkers. Wanneer de opleidingen tijdens de werkuren vallen, betaalt Constructiv een deel van de loonkost van de arbeiders terug aan de werkgever (15 euro per uur, per arbeider). Let wel: dit is enkel van toepassing voor arbeiders die behoren tot het Paritair Comité 124.

Hoe inschrijven?

Deelname

Het bedrijf van de arbeider die een opleiding wil volgen, moet de Constructiv-erkende opleiding aanvragen. Daarvoor vult het aannemers- of dakdekkersbedrijf een speciaal aanvraagformulier van Constructiv in. Dit formulier kunt u verkrijgen bij Constructiv zelf of bij Wienerberger. Als particulier kan u zich gewoon registreren voor de opleiding.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via

Opleidingen op maat

Opleidingen op maat

Naast onze standaard opleidingen zijn er ook opleidingen op maat mogelijk. Deze organiseren we dan op basis van uw nood.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.