Mock-up roof and façade cladding and accessories in showroom Londerzeel

Democenter Londerzeel

Ons democenter in Londerzeel is erkend als opleidingscentrum door het Fonds voor Vakopleidingen in de Bouwnijverheid (Constructiv).

Voor heel wat opleidingen kunnen geïnteresseerden terecht in ons democenter in Londerzeel. Deze ruimte ligt vlak naast onze showroom aan de A12. Ons democenter is uitgerust met alle nodige voorzieningen.

Voor wie?

Doelgroep

We voorzien de opleidingen voor particulieren, aannemers en dakdekkers. Wanneer de opleidingen tijdens de werkuren vallen, betaalt Constructiv een deel van de loonkost van de arbeiders terug aan de werkgever (15 euro per uur, per arbeider). Let wel: dit is enkel van toepassing voor arbeiders die behoren tot het Paritair Comité 124.

Hoe inschrijven?

Deelname

Het bedrijf van de arbeider die een opleiding wil volgen, moet de Constructiv-erkende opleiding aanvragen. Daarvoor vult het aannemers- of dakdekkersbedrijf een speciaal aanvraagformulier van Constructiv in. Dit formulier kunt u verkrijgen bij Constructiv zelf of bij Wienerberger. Als particulier kan u zich gewoon registreren voor de opleiding.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via

U wilt de fijne kneepjes van het vak leren?

Echt vakmanschap is cruciaal. Daarom ontwikkelden we een ruim aanbod opleidingen, soms in samenwerking met de VDAB. Tijdens die opleidingen delen we onze jarenlange kennis en expertise.