Female architect working in her new modern office. Standing and examining blueprints for her new project. There are on the desk in front of her laptop, architectural model on new business building and color swatch.
  • Vernieuwd: met nog meer mogelijkheden
  • On the fly generatie van uw textuur
  • Virtuele inspiratie in enkele eenvoudige stappen
  • Levensechte visualisaties
  • Slimme tool voor Autodesk Revit-gebruikers

BIM/Textuurgenerator kleiklinkers

Benieuwd hoe uw oprit, terras, vloer of bestratingsproject er zou uitzien? Doe de test en gebruik onze vernieuwde textuurgenerator om te ontdekken welke kleiklinkers, formaten en legverbanden ideaal zijn voor uw project. Professionals kunnen van hieruit ook een Revit-bestand genereren voor hun BIM-model.

Gebruik de textuurgenerator om een beeld te krijgen van hoe uw verhardingsproject er zou uitzien.

Een textuur genereren en downloaden kan in enkele eenvoudige stappen:

1. Kies uw kleiklinker

Kies uit de alfabetisch geordende lijst, of selecteer op kleur. 

2. Kies het formaat van de kleiklinkers.

3. Kies uw legverband. De tool biedt enkel legverbanden aan die realiseerbaar zijn met de gekozen kleiklinker.

4. Tevreden over het resultaat? Klik dan op “Download”
Om de textuur te downloaden in PDF-formaat, klik op “Download PDF”.

Wie een stap verder wenst te gaan en diverse kleiklinkers met mekaar wenst te combineren in een zogenaamde Paver-mix textuur, kan tot 4 verschillende stenen aanvinken. Onze slimme tool toont enkel kleiklinkers die in de praktijk met mekaar combineerbaar zijn, dit op basis van formaat. Automatisch kent de tool een evenredige verdeling van de diverse kleiklinkers toe aan de mix. Wenst u deze verdeling aan te passen, dan kan dit door het aanklikken van de button “Mengverhouding aanpassen” en de percentages aan te passen. Let wel: het totale percentage van uw mix dient uiteraard 100% te bedragen.

Bent u niet helemaal tevreden met de random verdeling van de diverse kleiklinkers in de textuur, klik dan op het pijltje om de kleiklinkers in de textuur te “reshufflen”.

 

Om de textuur incl. Revit-data in uw mailbox te ontvangen, vragen wij een paar gegevens in te vullen, de privacy voorwaarden te aanvaarden  en daarna op “Download 3D-textuur/Revit” te klikken. Kort daarna ontvangt u het gevraagde.

Let wel: In het geval van een Paver-mix kan men geen Revit-data downloaden, maar ontvangt men wel de overeenkomstige 3D-textuur.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.