Rendement plus
endement Plus

Rendement Plus: sneller metselen door tand en groef

  • Tand en groefsysteem voor verticale voegen
  • Snellere verwerking
  • Beschikbaar in 2 druksterktes

Uw rendement verhogen dankzij een snellere plaatsing? Bekijk de Thermobrick Rendement Plus.

Het verschil tussen de klassieke Thermobrick en de Rendement Plus variant?

De 2 collecties zijn erg aan elkaar gewaagd. Het enige verschil: de Rendement Plus heeft voor de verticale voegen of stootvoegen een tand en groef-verbinding. Bij dit systeem haken de binnenmuurstenen aan de kopse zijde in elkaar en wordt er enkel horizontaal nog klassieke mortel gebruikt. Het zorgt voor een snellere plaatsing en minder mortelverbruik. Omdat er verticaal geen mortel meer aangebracht hoeft te worden, kunnen de stenen ook hoger gemaakt worden (tot 238 mm), wat het rendement extra ten goede komt.

Belangrijk:

Een bijkomend verschil is de lengte van de Rendement Plus snelbouwsteen. Door het vervangen van de verticale mortelvoeg door een tand en groef-verbinding zijn de Rendement Plus binnenmuurstenen ook iets langer dan de klassieke Thermobrick varianten: 300 mm in plaats van 288 mm.

 
 
Verwerking

Tand en groef

Lengte (mm)

300

Breedte (mm)

88 - 138 - 188

Hoogte (mm)

188 - 238

2 druksterktes: 10 en 15 N/mm²

Net zoals de Thermobrick, bestaat ook de Rendement Plus collectie in 2 druksterktes: 10N/mm² en 15N/mm². Met de gemiddelde blokdruksterktes van 10 N/mm2 of 15 N/mm2 kunnen deze binnenmuurstenen als constructief metselwerk doorgaans gebruikt worden om 2 à 3 bouwlagen te dragen.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.