Aannemers aan de slag met Porotherm Dryfix
Aanbrengen van Porotherm Dryfix

VIDEO - Verwerkingstips Porotherm Dryfix

Porotherm Dryfix is een baanbrekende techniek voor bouwen met PLS lijmstenen. Met de Porotherm Dryfix extra spuitbus kan het voortaan nog sneller, beter en efficiënter. Dankzij onze instructievideo weet u stap voor stap hoe u werkt met Porotherm Dryfix.

Mortel of lijmmortel maken is vanaf nu niet meer nodig. Emmers, mortelkuipen en rolbakken vullen zijn verleden tijd. Alleen nog een spuitbus met spuitpistool zijn nodig: “Plug & Spray”.

Bouwen met Porotherm Dryfix verschilt dus grondig van traditioneel metselwerk. Niet alle gewoontes en gebruiken van klassiek metselwerk kunnen zomaar overgenomen worden. Onderstaand filmpje legt u dan ook stap voor stap het proces van Dryfix voor PLS lijmstenen uit.
 

Dryfix instructiefilm

Opleiding Dryfix

Ook een erkende aannemer worden? Volg onze gratis opleiding Porotherm Dryfix.

Om u als aannemer in het kader van de ATG-keuring op het Porotherm Dryfix bouwsysteem te laten registreren als erkende aannemer, bieden we deze opleiding Porotherm Dryfix aan. Dit revolutionaire bouwsysteem op basis van PU-lijm mag niet in uw arsenaal ontbreken.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.