Sarking gevelplaat

De Koramic keramische gevelplaat voor sarkingdaken

Uw dak esthetisch isoleren zonder aan de interne afwerking te raken? Ja, dankzij de Koramic keramische gevelplaat voor sarking!

Bij een hellend dak wordt de isolatie meestal aangebracht tussen de spanten of kepers. In geval van een renovatie betekent dit dat u het bestaande onderdak en de interne afwerking van de dakvlakken moet weghalen. Uiteraard is dat niet altijd de meest interessante oplossing. Een alternatief is dat u de isolatie bovenop de draagstructuur laat plaatsen. We spreken dan van een sarkingdak.

Als u kiest voor een sarkingdak, moet u wel afrekenen met een afwerkingsprobleem. De isolatie steekt namelijk uit boven de gevel. Het hoogteverschil moet u afwerken met een boordplank en gevelpannen, wat niet altijd de gewenste esthetische en duurzame resultaten oplevert.

Wij hebben hiervoor een alternatief ontwikkeld in de vorm van een keramische gevelplaat. Het gaat om een gevelafwerking met een extra lange flap (nuttige hoogte 206 mm), die het verschil tussen de topgevel en de hogere isolatie overbrugt.

De keramische gevelplaat wordt onzichtbaar bevestigd, wat esthetisch een wereld van verschil oplevert in vergelijking met andere op de markt verkrijgbare gevelplaten. Ook heeft u in vele gevallen geen boordplank meer nodig en kunt u alles keramisch afwerken. Bovendien is deze oplossing duurzaam, aangezien de keramische elementen een lange levensduur en dezelfde kwaliteiten hebben als de Koramic kleidakpannen van Wienerberger. Het handige hulpstuk is combineerbaar met de Stormpan 44 en de Stormpan 993 en uiteraard in dezelfde kleuren verkrijgbaar.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.