Stedenbouwkundige voorschriften

Bekijk de stedenbouwkundige voorschriften

Stedenbouwkundige voorschriften worden opgesteld om nieuwe of gerenoveerde woningen zo goed mogelijk te integreren in de omgeving.

Voor u uw keramische dakpannen kiest, informeert u best eens naar de stedenbouwkundige voorschriften. Die voorschriften zijn er om nieuwe woningen of gerenoveerde huizen op een redelijke manier te integreren in de omgeving.

Eén van de voorschriften kan bijvoorbeeld zijn dat er een maximumhoogte is bepaald. Dat kan belangrijk zijn om de hellingsgraad van uw dak te bepalen. De hellingsgraad kan dan op zijn beurt een rol spelen in de keuze van uw kleidakpan.

Naast de maximale hoogte van het dak, kan er ook bepaald zijn welke kleur of vorm de daken in die buurt mogen hebben.

Als u met een lokale architect werkt, is de kans vrij groot dat hij of zij op de hoogte is van deze stedenbouwkundige voorschriften, maar u merkt dat het in elk geval belangrijk is om u hierover te informeren. Daarvoor kunt u bij uw gemeente terecht.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.