Dak met velux raam
Referentie met Agora Agaatgrijs

Velux dakvlakvenster verwerken in keramisch dak

Wienerberger werkt nauw samen met Velux om u als dakdekker alle nodige tools en informatie te geven om Velux dakvlakvensters te plaatsen.

Het plaatsen van een Velux raam vereist de nodige deskundigheid. Om hierbij de nodige informatie te verlenen, werkte Koramic samen met Velux enkele documenten uit met specifieke tips en tricks over het correct plaatsen van Velux dakvensters in keramische daken met enkele specifieke dakpanmodellen.

We hebben in deze documenten gedetailleerde schema’s en technische tekeningen verwerkt om de plaatsing bij deze dakpanmodellen zo helder mogelijk te maken. Uiteraard kunt u Velux dakvlakvensters ook verwerken in daken die met een andere dakpancollectie bedekt worden.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.