Multi-Fix

Het is niet altijd even eenvoudig om kleine stukjes dakpannen bij een hoekkeper of kielgoot vast te zetten. Met de Multi-Fix kunt u het uzelf een stuk gemakkelijker maken.

Koramic Multi-Fix
Koramic Multi-Fix

Kleine op maat geslepen stukjes dakpan die niet goed zijn bevestigd, belanden vaak na verloop van tijd in de dakgoot. Uw perfect geslepen kielgoot ziet er plots een stuk minder mooi uit. En dat terwijl het bevestigen van die kleine stukjes kostbare tijd vergde.

Om dit op te lossen ontwikkelde Koramic de Multi-Fix lijmkit die uiterst geschikt is om keramische dakpannen aan elkaar te verlijmen. Werkt u bijvoorbeeld met dubbele pannen, twee aan elkaar verlijmde pannen ter hoogte van de kielgoot of hoekkeper, dan hoeft u na het slijpen nog maar één passtuk aan te leggen.

Dit levert u niet alleen een tijdswinst op, maar zorgt ook nog voor een blijvend esthetisch resultaat.

Plaatsingstip:

Plaats 3 à 4 (afhankelijk van de grootte van het dakpanmodel) lijmpunten in de sluiting waarna u de dakpannen onderling met elkaar kan verlijmen.
Opgelet! De lijm is niet geschikt voor het onderling verbinden van twee zaagsneden, zoals bijvoorbeeld voor knikpannen, hoekstukken, gevelknikpannen etc.
 

Kenmerken:

  • Type lijm: polymeerkit
  • Inhoud koker: 290 ml
  • Kleur: zwart
  • Verwerkingstemperatuur: + 5°C tot 40°C
  • Temperatuursbestendigheid na uitharding: -40°C tot +90°C
  • Verlijmt ook op vochtige ondergrond
  • Houdbaarheid: 18 maanden

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.