Paardenhoeve met kleiklinkers
Paardenhoeve met kleiklinkers

Hoe gemakkelijk kleiklinkers onderhouden?

Een sterk voordeel van kleiklinkers: goed geplaatste klinkers vergen heel weinig onderhoud.

Indien nodig kunt u de kleiklinkers gewoon 1 keer per jaar reinigen met een hogedrukreiniger (in een hoek van 45° en de spuitkop niet te dicht houden). Bovendien kunt u zonder zorgen alle reinigingsproducten gebruiken voor eventueel hardnekkige vlekken. Er is niets wat de natuurlijke kleur van uw keramische klinkers zal aantasten. Dit probleem kan er wel zijn bij gekleurde betonproducten.

 

3 extra tips voor onderhoud van kleiklinkers:

  • Kleine vlek, kleine moeite: kleine problemen pakt u best zo snel mogelijk aan om erger te vermijden.
  • Voegmateriaal direct opvullen: na het reinigen van kleiklinkers kan het zijn dat er wat voegmateriaal loskomt. Dit herstelt u best zo snel mogelijk, opnieuw om erger te voorkomen.
  • Gebroken klinkers vervangen: om de stevigheid van het geheel te bewaren, vervangt u gebroken kleiklinkers best onmiddellijk.
Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.