"Bakstenen vol smaak"

Smaakvol interieur voor Brussels vleesrestaurant

Het Brusselse restaurant Colonel profileert zich als specialist in rundsvlees. Getuige hiervan de open keuken en de slagerij in het midden van de eetzaal. Krachtige waarden als een uitgesproken doe-mentaliteit en ambachtelijkheid worden binnenin versmolten met een groot- stedelijke, hedendaagse vormgeving. De opvallende muur refereert naar de BBQ- en grillcultuur. Het gebruik van metalen en het claustra-metselverband verwijzen impliciet naar een grillrooster. Bovendien zorgt het claustra- effect voor unieke lichtschakkeringen.

Waarom Terca Egala Koraalrood?

Voor de aankleding van het pand wordt teruggegrepen naar het ruwe basisproduct, namelijk rood rundsvlees. De keuze voor een terracotta tegelvloer en de opvallende bakstenen wand in Egala Koraalrood is dan ook een evidentie. Het versterkt de zintuiglijke ervaring van de klanten.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Fotograaf

Producten
 

Dirk De Leeuw architects i.s.m. Diego Carrion en Cécile Grosjean

Brussel

Fred Sablon

Terca Egala Koraalrood (product uit gamma)

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.