Twintig architecten onder één dak

“Een strak, duurzaam en eigentijds kader voor inspirerend werken”

Met de bouw van dit Business Center voor Architecten werd gemikt op het delen van kantoren en middelen en op de symbiotische samenwerking tussen architecten. Het gebouw past in de bebouwde context dankzij zijn architectonische vormentaal, zijn hellend dak en zijn geraffineerde volumetrie.

De kantoren bevinden zich op halve plateaus. Door hun lichtinval en openheid bevorderen de verschillende ruimten de onderlinge communicatie tussen de bedrijven/kantoren.

Symbool voor architecturale durf

Er werd slechts één enkel materiaal gebruikt voor de gevels en het dak van het gebouw. Dit materiaal moest eigentijds en duurzaam zijn en moest het gebouw benadrukken in het straatbeeld. De oorspronkelijke bedoeling was immers om het gebouw te onderscheiden van de massa en symbool te staan voor architecturale durf. De tile-mix van Koramic Tegelpannen 301 Bruin geglazuurd (20%), Zwart geglazuurd (40%) en Antraciet (40%) voldeed aan al deze doelstellingen.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

UP Architecture

La Bruyère

Tile-mix Koramic Tegelpan 301 Bruin geglazuurd, Zwart geglazuurd en Antraciet

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.