"Perfecte integratie in de omgeving"

Een eerlijke, open vormgeving voor een architecturale blikvanger

De specifieke driehoekige vorm van het terrein vertaalt zich in het gebouw en zorgt voor een ware architecturale blikvanger. Door de sobere, strakke, maar toch dynamische vormgeving gaat het perfect op in zijn natuurlijke omgeving.

Aan één zijde moest rekening worden gehouden met het spitser toelopende bouwperceel. De beschutte terrassen werden perfect geïntegreerd in het gevelvlak en zorgen voor de nodige privacy van de bewoners. Grote raampartijen en enkele gevelaccenten in claustraverband leggen extra nadruk op de openheid van het gebouw.

Waarom Terca Imperium Flavius?

De zachte neutrale kleur van deze gevelsteen harmonieert perfect met de zanderige omgeving. Voor een extra verfijning werd geopteerd om het metselwerk, dat visueel verdeeld werd in vlakken, horizontaal of verticaal op te metselen. De dagkanten van de terrasnissen werden uitgewerkt in zwarte plaat en om deze kadrering nog extra te benadrukken werd er gewerkt met een schaduwvoeg in lichtgrijs metselwerk.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Producten

 

CAAN architecten i.s.m. Rietveld Projects

Koksijde

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.