Kantoorruimte voor starters

“Samenhang van traditie en innovatie in functie van moderniteit”

In het hart van Henegouwen, meer bepaald aan de stadsrand van Bergen, werd een nieuw kantorencomplex opgetrokken. Het gebouw situeert zich tussen het shoppingcomplex ‘Grands Prés’ aan de ene kant en een nieuwe woonzone aan de andere kant.

Het gebouw oogt imposant maar zorgt wel voor een berekend evenwicht tussen grootte en functie. Het doet dienst als onderkomen voor startende bedrijven en stelt hen alle nodige gemeenschappelijke diensten ter beschikking. Een beetje in de filosofie van het naastliggende shoppingcomplex waar men ook alles onder één dak kan vinden.

Waarom Terca Cassia Rood-Bruin?

Voor de bouwheer van het project was de keuze van de juiste gevelmaterialen van kapitaal belang. En al zeker om hun vertrouwdheid met het bouwen van grotere projecten te illustreren. Daarom lieten ze speciaal voor dit project een Terca Cassia in roodbruine versie aanmaken. Door zijn onregelmatige afwerking zorgt deze gevelsteen voor een speels effect bij grote, massieve gevels. De steen werd verlijmd en in wildverband geplaatst, wat de vakbekwaamheid van de metselaars illustreert zonder evenwel te vervallen in een protserig ‘façadisme’. En met een perfecte integratie in de omgeving tot gevolg.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Atelier d’Architecture A&G, Mons

Bergen

Terca Cassia Rood-Bruin (product op maat)

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.