“Zuinig met energie, gul met blikvangers”

Lage-energiekantoor met magazijn in Wielsbeke

Het nieuwe hoofdkantoor van DL Chemicals koppelt efficiëntie aan uitstraling. Dankzij gedeeltelijke prefabricatie werd de bouwfase snel afgerond. De bouwschil is uitstekend geïsoleerd en een warmtepomp zorgt voor een energiezuinige verwarming en koeling. Van buitenaf vallen de grote ramen en de luifels in architectonisch beton meteen op. Die luifels fungeren als zonnewering én als terras. Buiten aan de inkom trekt een waterpartij dan weer de aandacht.

Waarom Terca Artiza Hectic Extra?

De Artiza Hectic gevelsteen komt tegemoet aan de dubbele ambitie van de architecten: het is een onderhoudsvriendelijke gevelsteen met een tijdloze uitstraling. En de gelijmde uitvoering past perfect bij de heden- daagse architectuur van het totaalproject

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Sileghem & Partners architecten en ingenieurs

Wielsbeke

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.