“Landelijk en modern in één”

Landbouwerswoning in totaal nieuw jasje

Opdracht: een landbouwerswoning, gelegen in een agrarische poldersite te Slijpe (Middelkerke), ombouwen tot laagenergiewoning. De opslagruimtes aan de noordzijde werden opgefrist en ontdaan van alle bijgebouwen. De westzijde van de site werd omgetoverd tot B&B. De typische landelijke verschijningsvorm van de oude woning (bergingen, één bouwlaag met zadeldak) zijn overgenomen en worden versterkt door de strakke vormgeving.

Waarom Koramic Tegelpan 301?

De roodbruine tinten die de oude polderhoeve kenmerkten, keren terug in dak en gevel via de knappe mix van Tegelpan 301 kleidakpannen (1/3 Amarant, 1/3 Rustiek en 1/3 Toscana). Deze bekleding zorgt – samen met de witte plaatbekleding en het glas in de zuidgevel – voor een strak, in de omgeving geïntegreerd geheel.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

ARKS Architecten

Slijpe

Koramic Tegelpan 301

1/3 Amarant

1/3 Rustiek

1/3 Toscana

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.