“Ruimte scheppen met aandacht voor beleving, functionaliteit, duurzaamheid en totaalprijs.”

Moderne blikvanger op het veilingterrein van Sint-Katelijne-Waver

In 2013 verhuisde BelOrta, de grootste coöperatieve veiling van Europa, naar een nieuwe locatie op het veilingterrein van Sint-Katelijne-Waver. In deze nieuwbouw van 3000 m2 kan BelOrta zijn commerciële en ondersteunende diensten beter uitbreiden. De architecten van ar-te kozen in samenspraak met de opdrachtgevers voor een interactief en prestatiegericht ontwerp dat volledig ten dienste staat van de dagelijkse commerciële realiteit van het bedrijf.

Waarom Terca Basia Spaans Rood?

De Terca Spaans Rood was volgens de architecten de ideale baksteen. Hij heeft een klassieke en degelijke uitstraling. Tegelijkertijd is het een blikvanger doordat het robust uitkragend metselwerk over de hele lengte van het gebouw doorloopt. Met de eigentijdse look van het gebouw kan BelOrta zich profileren als kloppend hart van moderne coöperatieven met internationale draagkracht.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

ar-te architectenvennootschap

Sint-Katelijne-Waver

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.