Een dynamische façade

“Vorm en functie optimaal gecombineerd”

Het dynamische karakter van deze woning wordt benadrukt door de grote en constructief noodzakelijke steunkolommen. De kolom aan de voorzijde vormt een geleidingslijn naar de overdekte inkom. Deze aan het overdekte terras is een gezellige buitenhaard. Zo worden vorm en functie optimaal gecombineerd en geeft het de bewoners de nodige privacy.

Achter de contrasterende, vlakke gevelbekleding zit een inpandige garage, met autolift naar de kelder. Het L-vormige interieur, met ruime leefkeuken en gezellige bar, opent zich helemaal naar de achteren de zijtuin. De woonbeleving is compleet.

Nuances van rood en paars

De gevels werden opgetrokken in een brick-mix van Terca Linaqua Viola en Linaqua Vino. Dit zorgt voor mooie paarsrode nuances. Toch zijn er nog voldoende aardetinten aanwezig om de woning mooi in de omgeving te laten opgaan.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

studio segers architecten

's Gravenvoeren

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.