Archetypische hoevevorm

“Verschillende zadeldaken voor een bijzondere dynamiek”

Deze woning speelt perfect in op de landelijke context van de site. Het gebouw bestaat uit een woonhuis en een achterliggende garage met berging en sauna. De verschillende zadeldaken zorgen voor een bijzondere dynamiek. Twee zadeldaken vloeien zelfs over in elkaar. Door de nagenoeg gesloten voorgevel wordt de geometrie van de zadeldaken extra geaccentueerd.

De archetypische hoevevorm wordt op verschillende manieren benadrukt. Beide volumes zijn opgetrokken in baksteen. De hele opbouw van de woning staat in het teken van maximaal daglicht en mooie zichten. De architecten deden er alles aan om het huis zoveel mogelijk te richten op de tuin en het landschap. Op elk moment van de dag valt er ander licht binnen, waardoor de beleving telkens verandert.

Verschillende richtingen en dieptes

De gevels bestaan uit een brute rode baksteen, de Terca Artiza Hectic, verwerkt op mortelbed, wat het landelijke en massieve karakter van de woning versterkt. Op bepaalde plaatsen is het metselwerk aangebracht in verschillende richtingen en dieptes. De kleur van de tile-mix van Koramic Tegelpannen Aleonard Esprit Patrimoine is afgestemd op de kleur van de gevelstenen, zodat de geometrie van de zadeldaken extra onderstreept wordt.

 

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.