“Rustig wonen tussen park en Schelde”

Onbeperkt uitzicht op Schelde of bos in Hemiksem

Project Hemixveer door Mauro Poponcini en Patrick Lootens (POLO Architects) bestaat uit nieuwbouwappartementen. Die liggen aan de Schelde in Hemiksem – vlakbij het gehucht Callebeek, een voormalige industriesite en de abdij en het park van Sint-Bernardus. Het project geeft een nieuwe bestemming aan een voormalig brownfield.

Overlappende zones met verschillende functies en grote hoogteverschillen creëren een interessant profiel voor de site. In het laagste deel bedden de architecten zeven bouwvolumes in met elk onbeperkt uitzicht op de Schelde of het heraangelegde bos. Daartussen krijgt u doorzichten naar het park. Ook reikt het bos op verschillende plaatsen
tot in de woonzone.

Waarom Terca Pagus Grijs-Zwart Iluzo ?

De architecten kiezen resoluut voor duurzame en minerale gevelmaterialen, bij voorkeur de traditioneel Belgische bak- steen. De aardse tinten en slanke voegen doen de gevel van Hemixveer sereen opgaan in de groene omgeving. Bovendien verwijst de steen naar de historische steenbakkerijen op de site. Die produceerden de befaamde Boomse steen en leverden die via het water.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

POLO Architects

Antwerpen

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.