Visuele scheiding tussen verschillende zones

“Natuur en duurzaamheid in de dorpskern”

Deze apotheek in de dorpskern van Dudzele had dringend nood aan extra parkeerruimte voor wagens en aan een veilige fietsparking. Op aanraden en voorschrift van de Stad Brugge werd hiervoor met waterpasserende kleiklinkers gewerkt.

Twee verschillende kleuren werden gecombineerd om auto- en voetgangersverkeer visueel van elkaar te scheiden. Het fietsenrek werd geïntegreerd in een zone met kleiklinkers en voorzien van zitblokken. Er werd eveneens veel aandacht besteed aan de integratie van groen met bloeiende vaste planten.

Duurzame, waterpasserende eigenschappen

Als visuele scheiding tussen de verschillende zones enerzijds en het auto- en voetgangersverkeer anderzijds werd gebruik gemaakt van twee Passaqua kleiklinkers, meer bepaald de types Lotis en Doris. Deze klinkers werden gekozen omwille van hun waterpasserende eigenschappen, hun esthetische kwaliteiten en hun natuurlijke, ecologische karakter.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Watelle tuinen & landschappen

Dudzele

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.