Logisch, natuurlijk en rustgevend

"Vloeiende verbindingen tussen binnen en buiten"

Deze stadswoning met bestaand terras lag hoger dan de tuin. Hierdoor keek je vanuit de royaal beglaasde woonruimtes als het ware los over de tuin heen. De bewoners wensten het aangelegde terras te behouden maar aan te vullen met een zwemvijver en een tuinpaviljoen dat ook kon dienen als rustige plek om te thuiswerken.

Aansluitend op het bestaande terras werd een soort podium aangelegd in kleiklinkers, aan de zijkanten omzoomd met een groene strook van heesters, vaste planten en kleine bomen. Vanuit de leefruimte is het zicht veel rustgevender dan vroeger.

Harmonie van grijstinten

Het nieuwe terrasgedeelte werd uitgevoerd in een Trendline Triton kleiklinker. Met zijn zachte kleur past deze perfect bij het zwarte schrijnwerk en bij de reeds bestaande lichtgrijze betegeling van het originele terras.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Exteria, Thomas Vander Auwermeulen

Gent

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.