“Doordachte materiaalkeuze, perfecte integratie”

Hedendaagse vierkantshoeve in Roeselare

Het ontwerp van deze hedendaagse privéwoning is geïnspireerd op het principe van de vierkants-hoeve. Het bestaande hoevegebouw werd verbouwd en de bijgebouwen zijn vervangen door een poolhouse en een bergplaats voor tuinmateriaal. Staalbouw in combinatie met traditioneel metselwerk bood de mogelijkheid om de leefruimtes en ‘master bedroom’ open te houden tot in de nok. 

Waarom gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers?

Het ambachtelijke, ruwe metselwerk van Terca Hectic (Extra) gevelstenen in aardetinten zorgt voor een perfecte integratie in het landelijke kader. Door verschillende tinten Koramic tegelpannen te combineren, ontstaat een verweerd uitzicht. Samen met de grote houten ramen in afrormosia geven stenen en pannen het complex een warme, robuuste uitstraling. Een effect dat versterkt werd door het verlijmen en in dunbed verwerken van de stenen. De buitenbevloering in kleiklinkers maakt het plaatje compleet.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

BURO II & ARCH+I

Roeselare

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk