“Leven op een heuveltop én naast een stadscentrum”

Stadstuin in Ronse, eigentijds wonen in het groene hart van de stad

De Stadstuin is een modern stadsvernieuwingsproject in Ronse. Ongeveer 100 woningen en 230 appartementen omringen een groot park op een heuvel van 11 hectare. Dit groene hart van de stad ligt op amper 100 meter van de Grote Markt. De bewoners genieten er van het beste van 2 werelden. Ze combineren het uitzicht van een heuveltop met een stadscentrum op wandelafstand.

Waarom Terca Pagus Iluzo?

Het brede gebruik van Terca Iluzo Pagus gevelstenen creëert eenheid tussen de huizen en appartementsgebouwen in het park. En dankzij de verschillende kleuren van de stenen zijn de gebouwen zowel uniform als divers.

Waarom Porotherm PLS Lambda?

De keramische binnenmuursteen PLS Lambda doet zijn werk achter de schermen. Zijn grote formaat versnelt het bouwproces en de lage lambdawaarde (< 0,20 W/mK) maakt de steen budget- en milieuvriendelijk. Tussengevoegde isolerende delen zijn bijvoorbeeld niet nodig en door de binnenmuren te verlijmen verbruikt u minder water dan wanneer u metselt.

Materialen: Terca Iluzo Pagus in diverse tinten / Porotherm PLS Lambda binnenmuurstenen.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Wielfaert Architecten, Tim Wielfaert

Ronse

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.