Reference photo Renovation office in Denderleeuw

Een mantel van kleipannen: als uit ruimte gehouwen

“Een op en top duurzame oplossing”

Voor ontwerpers vormt de monoliet een onophoudelijke inspiratiebron. Kracht, expressie, eigenzinnigheid, variatie: u vindt het allemaal terug in één volume. Diezelfde kwaliteiten kunt u bundelen in een gebouw door middel van het juiste materiaalgebruik. Dat verklaart meteen de steile opgang van de kleipan als afwerking voor zowel dak als gevel.

 

Creatieve teaser

Als u kleipannen inzet voor de complete buitenschil, kunt u uw creatieve vrijheid de vrije loop laten. Kleipannen bestaan immers in een rijke variatie aan vormen, formaten, kleuren en texturen. Door de gepaste keuze van engobe of glazuur kunt u uw ontwerp ook met minder evidente kleuren verrijken.

Een buitenschil in kleipannen is bovendien een op en top duurzame oplossing. De uitvoering vergt geen specifieke expertise en kan dus met een gerust gemoed toevertrouwd worden aan de dakwerker, wiens métier een betrouwbaar resultaat én een voor iedereen toegankelijk prijskaartje garandeert.

 

Onmogelijk bestaat niet

Een schil in kleipannen valt eenvoudig te isoleren, wat de ontwerper twee stappen voorsprong geeft in de sprint naar conformiteit aan de energetische norm. Zeker voor renovatie wordt daarmee in heel wat gevallen het onmogelijke mogelijk. Een isolatiedikte naar wens, een afwerking zonder nood aan extra fundering, een geslaagde oplossing voor zwaar geteisterde gevels, integratie in het bestaande straatbeeld: u zegt het maar.

Omdat kleipannen vervaardigd zijn uit een 100% natuurlijke grondstof, betekent veroudering allerminst een kopzorg. Denk maar aan de garantie op vorstbesten-digheid van maar liefst 30 jaar.

 

Reference photo renovation single family in Slijpe
Renovatie gezinswoning in Slijpe
© Wienerberger NV/SA

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.