Renovatie gezinswoning in Mechelen

Laat uw creativiteit de vrije loop

Grensverleggende toepassingen

Verticaal metselwerk, claustraverband,… gevelstenen lenen zich voor uiteenlopende toepassingen en gevarieerde stijlen. Maar ook met kleipannen kunt u grenzen verleggen. Wat had u gewild: een kleur op maat? Dat kan. Een gevel met een matte look of liever een reflecte-rende glans die constant in dialoog gaat met de omgeving en de weersomstandigheden? Geen probleem. Een gebouw dat strak in het pak zit? Waarom niet!

 

Onbeperkte mogelijkheden

De mogelijkheden met kleipannen zijn quasi onbeperkt. Mits de juiste kleipankeuze realiseert u probleemloos gebogen gevels. Speciale panhaken laten u toe de onderzijde van een luifel of andere plafondtoepassingen af te werken met kleipannen. Spelen met verbanden en interactie opent ook altijd boeiende wegen. Wat dacht u van een plaatsing met open voeg, een rechte plaatsing of een wildverband?

Plaatsing met open voeg

Grensverleggende toepassingen

Door de tegelpannen zijde-lings uit elkaar te schuiven wordt een Leuvens verband gecreëerd.

Wildverband

Grensverleggende toepassingen

Door  tegelpannen op variabele afstand te plaatsen, en enkelvoudige tegelpannen af te  wisselen met anderhalve pannen, verkrijgt u een levendig wildverband.

Zo oogt de belijning minder streng, maar blijft het  horizontale karakter van het gebouw behouden.

Strakke verticale belijning

Grensverleggende toepassingen

Tussen de op maat geplooide profielen wisselen rijen van tegelpannen en anderhalve tegelpannen  Amarant, Bruin geglazuurd, Wijnrood  geglazuurd en Leikleur mat geglazuurd elkaar af. Zo wordt een dynamiek  gecreëerd tussen het verticaal lijnenspel en het horizontaal  kleurenspel. 

Plafondbekleding

Grensverleggende toepassingen

Met behulp van 2 inox schroeven en 1 speciale panhaak (per pan) kan u ook de onderzijde van overstekende delen bekleden met pannen.

Gebogen gevels

Grensverleggende toepassingen

Kleipannen zijn perfect geschikt om een gebogen gevel af te werken op een mooie en duurzame manier. Met kleine elementen zijn bijna alle organische vormen mogelijk.

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.