3D textuur Nueva Titaanzwart

Nueva, elegante dakacrobaat

Nueva is een grote, donkere spits die scoort. Die trefzekerheid dankt de kleidakpan aan een bruisende cocktail van eigenschappen. We denken meer bepaald aan het grote formaat, het fijne en vlakke aspect, de slotvaste sluitingen, de op renovatie-uitdagingen afgestemde flexibiliteit en alle verdere eigenschappen die ondersteunen voor een snelle en comfortabele plaatsing.

Esthetisch efficiënt

Efficiëntie zonder esthetiek schiet tekort, esthetiek zonder efficiëntie schiet zijn doel voorbij. De Nueva kleidakpan combineert beide. De grote pan heeft dankzij de perfect vlakke vormgeving en de afwezigheid van een knik een onmiskenbaar hedendaagse en slanke uitstraling. De dunne voetkant draagt bij tot die geraffineerde elegantie. Ideaal voor een ontwerp in hedendaagse stijl. Het beschikbare kleurengamma in antraciet mat, titaanzwart en titaangrijs voegt daar een flinke snuif stilistische kracht aan toe.

 

Renovatietopper

Voor renovatieprojecten speelt de troef van de regelbare latafstand nog sterker. Dankzij de variabele kopsluiting (25 mm) veroorzaken verschillen in maatverdeling van de panlatten niet langer hoofdbrekens. Meer zelfs, als het aanwezige lattenwerk en het onder-dak in behoorlijke staat verkeert en de latafstand van de oude dakbedekking binnen de regelbare latafstand van de te plaatsen pannen valt, kan de bestaande lattenstructuur behouden blijven, met alle budgettaire en tijdwinst van dien. In dat geval ligt het dak ook snel weer dicht, zodat de bewoners minimaal last van de werkzaamheden hebben en niet tijdelijk hoeven te verhuizen.

 

Groot en wendbaar

Tegelijkertijd beschikt de Nueva kleidakpan over alle troeven voor een comfortabele, snelle en trefzekere plaatsing. Binnen het aanbod van Koramic is de Nueva de enige pan waarvan de dakdekker slechts 9,5 stuks nodig heeft om een vierkante meter dakafwerking af te ronden. Door de combinatie van het bijzonder grote panvlak en de regelbare latafstand is een ultrasnelle plaatsing gegarandeerd, zeker als er grote dakvlakken op het programma staan. De Nueva laat zich moeiteloos plaatsen op elke latafstand tussen 345 en 370 mm. Als bij nieuwbouw niet heel precies werd gelat, vangt de regelbare latafstand zonder probleem kleine verschillen op. Twee nagelgaten vergemakkelijken de bevestiging van de pan. Buitenbeentjes hebben duidelijk een voetje voor.

 

Altijd trefzeker

Een kleidakpan moet niet alleen scoren in esthetiek en verwerkbaarheid, maar ook in trefzekerheid. Dat doet de Nueva probleemloos. Met het oog op een optimale afschermende en waterafvoerende functie van het dak-schild is de Nueva uitgerust met een dubbele zijsluiting en een brede diepe kopsluiting. Dankzij de regelbare latafstand, de kruisgewijze plaat-sing en de sluitingen zorgt de Nueva keer op keer voor een perfect regendichte en betrouwbare sluiting. Uiter-aard moet, zoals voor alle vlakke dakbedekkingsmate-rialen, de nodige aandacht worden geschonken aan de vlakheid van de dakstructuur.

 

Nueva, topper onder de kleidakpannen

 

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.