Children are taking the bus

Mobiliteit

Oog voor mobiliteit vormt de 2de pijler van duurzaam wonen. Nabijheid van winkels en diensten en vlotte verbinding met het openbaar vervoer spelen hierbij een belangrijke rol.

Openbaar vervoer

Nabijheid

Vooral wat de belasting van het milieu betreft, is een goed gekozen locatie ten opzichte van het openbaar vervoer belangrijk. Als we onze Duurzame Wijk in Waregem als voorbeeld nemen:

  • Te voet naar station: 15 minuten
  • Met de fiets naar station: 5 minuten
  • Te voet naar busstation: 1 minuut

Inrichting en voorzieningen

Efficiëntie

Bepaalde voorzieningen kunnen de behoefte om u met de wagen te verplaatsen nog verminderen. Ruime speelruimte voor de kinderen is hiervan een voorbeeld. Maar ook een gebruiksvriendelijke inrichting voor de fietsen is belangrijk. Hoe minder moeite het kost om de fiets uit te halen, hoe sneller we die zullen gebruiken. 

Ook qua werk kunnen er stappen genomen worden. Als u in de kleinste ruimte voldoende stopcontacten plaatst, internet en voldoende daglicht, maakt u hiervan de ideale plek om van thuis uit te werken.

Reference photo renovation single family in Zeebrugge

Uw bouwproject met ons delen?

U hebt recent gebouwd of gerenoveerd. Of u bent nog volop bezig? Sowieso zijn wij altijd geïnteresseerd in de projecten van onze klanten.
Niet enkel zijn we benieuwd naar wat u doet met onze producten, maar we leren ook altijd bij dankzij uw bouwprojecten. Zo kunnen we werken aan een nog betere dienstverlening en bouwproducten.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.