Children are taking the bus

Mobiliteit

Oog voor mobiliteit vormt de 2de pijler van duurzaam wonen. Nabijheid van winkels en diensten en vlotte verbinding met het openbaar vervoer spelen hierbij een belangrijke rol.

Openbaar vervoer

Nabijheid

Vooral wat de belasting van het milieu betreft, is een goed gekozen locatie ten opzichte van het openbaar vervoer belangrijk. Als we onze Duurzame Wijk in Waregem als voorbeeld nemen:

  • Te voet naar station: 15 minuten
  • Met de fiets naar station: 5 minuten
  • Te voet naar busstation: 1 minuut

Inrichting en voorzieningen

Efficiëntie

Bepaalde voorzieningen kunnen de behoefte om u met de wagen te verplaatsen nog verminderen. Ruime speelruimte voor de kinderen is hiervan een voorbeeld. Maar ook een gebruiksvriendelijke inrichting voor de fietsen is belangrijk. Hoe minder moeite het kost om de fiets uit te halen, hoe sneller we die zullen gebruiken. 

Ook qua werk kunnen er stappen genomen worden. Als u in de kleinste ruimte voldoende stopcontacten plaatst, internet en voldoende daglicht, maakt u hiervan de ideale plek om van thuis uit te werken.

Reference photo renovation single family in Zeebrugge

Uw bouwproject met ons delen?

U hebt recent gebouwd of gerenoveerd. Of u bent nog volop bezig? Sowieso zijn wij altijd geïnteresseerd in de projecten van onze klanten.
Niet enkel zijn we benieuwd naar wat u doet met onze producten, maar we leren ook altijd bij dankzij uw bouwprojecten. Zo kunnen we werken aan een nog betere dienstverlening en bouwproducten.