Pagus: de natuur in een steen

  • Beschikbaar in het Iluzo concept
  • Voor een kleurrijk geschakeerde gevel
  • Natuurlijk en gezellig karakter
  • Bezanding voor warme tinten
  • Tijdloze uitstraling

Een inspirerende collectie bakstenen met een tijdloos uitzicht. We zijn erin geslaagd om de natuur te verwerken in uw gevel.

Deze kwalitatieve bakstenen van ons merk Terca hebben al menig innoverende architecten kunnen inspireren. In 1 gevelsteen vindt u verschillende lichte en donkere tinten. Die komen er dankzij een techniek tijdens het productieproces: bezanding.

De verschillende tinten in contrast met de kleur van de baksteen zelf zorgt voor warme nuances. De gevel van uw woning wordt een kleurrijk en geschakeerd geheel.


Het doet denken aan een natuurlandschap

Opvallend aan deze gevelstenen is de natuurlijke flair en het gezellige karakter. Het spelen met de tinten en de kleur van de bakstenen laat uw gevel eruitzien als een natuurlandschap. Het is alsof uw woning bedekt werd met een bladerdeken uit gelijk welk seizoen. Ondanks de kleurdynamiek blijft uw gevel een gezellige indruk wekken en blijft het tijdloos.


2 formaten beschikbaar

Hoe uw gevel er in zijn geheel uitziet, hangt voor een groot deel af van het formaat van uw bakstenen en het type voegen. De Pagus gevelstenen zijn beschikbaar in Waaldikformaat (WFD) of Moefenformaat. Door zijn afmetingen verhoogt het Waaldikformaat verhoogt het rendement bij het verwerken van de bakstenen. Het Moefenformaat zorgt door de Iluzo vormgeving voor de look van verlijmde gevelstenen, ondanks dat ze op een traditionele manier vermetst worden.

 

Alle documenten over Pagus

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve Terca oplossingen voor een stijlvolle gevelbekleding. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.