Nubilum Velum Beige
Nubilum Helios Wit

Nubilum: natuurlijke elegantie

  • Neutrale natuurlijke kleuren
  • Passend bij een breed scala aan huizen en stijlen
  • Ingetogen en verfijnd kleurenpalet
  • Straalt rust, sereniteit en elegantie uit

De neutrale, natuurlijke kleuren van de Nubilum collectie zorgen ervoor dat deze collectie past bij een breed scala aan huizen en levensstijlen.  

Ongeëvenaard aanpassingsvermogen

Met haar ingetogen en verfijnd kleurenpalet past deze collectie zich makkelijk aan verschillende materialen aan. Deze gevelstenen stralen elegantie uit en benadrukken de natuurlijke lichtwerking en ruimtelijkheid. De Nubilum collectie bestaat uit verschillende neutrale, natuurlijke kleuren die op die manier een waaier aan architecturale mogelijkheden bieden.

Rust en sereniteit 

Deze gekaleide gevelstenen hebben een licht ruwe textuur. Met zacht genuanceerde kleuren van wit, greige tot antracietgrijs creëert het palet een rustige, serene sfeer. 

De gevelstenen worden exclusief in het smallere Eco-brick formaat aangeboden, wat garant staat voor duurzaamheid. De gevelsteen neemt zo minder ruimte in, waardoor u dikker kunt isoleren of meer woonruimte kunt creëren. Deze gevelsteencollectie is dus ook uitermate geschikt voor renovaties. 

 

Alle documenten over Nubilum

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve Terca oplossingen voor een stijlvolle gevelbekleding. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.