Infosessie: speeddate met circulair bouwen & dematerialisatie

Download ICS
Installing ClickBrick

De bouwsector staat voor grote uitdagingen: ons patrimonium moet CO2-neutraal, duurzaam en circulair worden. Meer en meer opdrachtgevers vragen circulaire oplossingen in hun bestekken. Als ontwerper heeft u hierin een belangrijk rol.
Tijdens deze infosessies krijgt u een update over enkele goede praktijken rond dematerialisatie, circulair en duurzaam bouwen.

In een gebald programma krijgt u inzichten in de uitdagingen waar onze bouwsector voor staat. Worden u tips aangereikt om circulair te ontwerpen en te bouwen. En bekijken we de toegevoegde waarde die keramische materialen bieden bij circulair bouwen.
 
Meer info en reserveren

  • Categorie Evenement
  • Startdatum 28.04.2022 Einddatum 28.04.2022
  • Starttijd 06:30 p.m. Eindtijd 10:00 p.m.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.